Stichting Rechtswinkel Zwijndrecht
Kosteloos juridisch advies
Contact

De Rechtswinkel Zwijndrecht is gevestigd in:

Wijkcentrum Kubiek
Zwaluwstraat 1
3334 XN Zwijndrecht.

Iedere woensdag van 19.30 tot 20.30 uur proberen wij spreekuur te houden. U bent dan altijd welkom om uw vragen voor te leggen.

Tijdens de kerst- en zomervakantie zijn er afwijkende openingstijden. Houdt hiervoor de Mededelingen in de gaten op pagina Algemeen.

U kunt ons voor praktische zaken en toezenden van stukken voorafgaand aan het spreekuur emailen op info@rechtswinkel-zwijndrecht.nl


Routebeschrijving
Via Dordrecht:

Met het openbaar vervoer:
U kunt ons vanaf Station Dordrecht en Zwijndrecht bereiken met bus 11 en 12, halte Develweg. Indien u de bussen 88 of 92 pakt, kunt u het beste overstappen op Zwijndrecht centraal. Wij raden u aan vooraf uw reis te plannen in verband met de eventuele overstap.

Met de auto:
Met de auto neemt u op de A16 afslag 22 Zwijndrecht. Vervolgens gaat u rechts op de eerste rotonde. Bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf de Burgemeester Doumaweg op. Bij de derde rotonde gaat u linksaf de Burgemeester van t Hoffweg op. Bij de vierde rotonde gaat u rechtsaf de Kort Ambachtlaan op. U rijdt langs winkels en u slaat dan linksaf naar de Hyacintstraat. Vervolgens bereikt u het Wijkgebouw Kubiek op het punt waar u niet meer rechtdoor kan. Er is doorgaans voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Via Rotterdam:

Met het openbaar vervoer:
U kunt rechtstreeks met bus 92 vanuit Rotterdam Zuidplein en met bus 88 vanuit Rotterdam Kralingse Zoom naar Zwijndrecht. Eventueel kunt u ook met de stoptrein naar Zwijndrecht Centraal. Hiervandaan kunt u overstappen op bus 11 of 12 naar halte Develweg.

Met de auto:
Op de A16 houdt u Dordrecht aan en u slaat af bij afslag 22 Zwijndrecht. Vervolgens gaat u op de eerste rotonde rechtsaf op de Plantageweg. Vervolgens gaat u op de tweede rotonde linksaf op de Develsingel. Daarna gaat u de eerste weg links naar de Develweg. Wanneer u doorrijdt vindt u aan uw rechterkant Wijkgebouw Kubiek. Er is doorgaans voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Routeplanner
Van: Via:
Naar: Zwaluwstraat 1, 3334 XN Zwijndrecht
Reizen met: De auto De fiets Openbaar vervoer Lopend
Berekenen:
Vul een adres in en druk op berekenen.

Werken bij
De Stichting Rechtswinkel Zwijndrecht werkt met ervaren juristen en studenten die hun propedeuse hebben behaald.

Op dit moment zijn wij zeer tevreden met ons huidige gezelschap en hebben geen vacatures.

U kunt onze website in de gaten houden voor nieuwe vacatures.